We zijn weer begonnen!

In een nieuwe ruimte

Op 6 september konden we eindelijk weer zingen. In een nieuwe zaal, dus nog een beetje wennen aan stoelen klaarzetten. We zullen maandag aanstaande zorgen voor een paadje tussendoor naar voren. Bij het plaatsen van de stoelen moet (nog steeds) 1,5 afstand bewaard worden tussen mensen die niet uit een huishouden komen. Versleep de stoelen a.u.b. niet. Hopelijk is dat na 20 september voorbij. Emiel heeft ons het liefst zo dichtbij mogelijk en daarom gebruiken we zo min mogelijk tafels. 

We hoeven na afloop geen stoelen op te ruimen, wel samen klaarzetten rond 10.30 u

Met de laptop liep ook nog niet alles even vlot. De stekker was niet in het stopcontact gedaan,  de accu was daardoor bijna leeg. De PowerPoint is met een nieuw programma gemaakt, een gratis office pakket, en de instellingen waren nog niet optimaal. De muis moest in beweging blijven want anders versprong de dia. Gaat maandag de 13e vast beter.

Nieuwe leden en een nieuwe penningmeester

We hebben 3 nieuwe leden: Trudy, Ron en Henny. Hans en Rosita kwamen maandag kijken en die doen dat nog een paar keer voor ze besluiten of ze ook lid worden.

Herman Fleuren is in het bestuur van de Mr P’s Singers benoemd als nieuwe penningmeester. 

Flyers

Dit zijn plaatsen waar nog flyers neerlgelegd kunnen worden:

Lindenholt Fysio therapeuten, e.d.
Titus Brandsma, 2 de Oude Heselaan 386
Schalmei, Symfoniestraat 204, Neerbosch Oost
Hobbycentrum, Hubertusstraat 50
Lindenholt
Wijkcentra, Logopedisten, Fysiotherapeuten, Ergotherapeuten, Huisartsen,
Apotheken, supermarkt

Onze flyer springt mooi in het oog in de deze “molen” in De Ster in Lent.

Heb je meer flyers nodig, dan kan je dat vragen aan Lia.

 

flyers in molen De Ster Lent

Water, koffie en thee

We willen af van de plastic bekertjes en kannen water op de tafels. Daarom vragen we jullie zelf te zorgen voor een flesje/ bidon of sportbeker met water.  Over waar en wanneer we koffie/ thee drinken moeten we het nog hebben. Een kop koffie of thee kost €1.35. Graag kleingeld meenemen. 

Een journalist die over ons gaat schrijven

Op maandag de 13e komt Claudia Fitsch. Zij is freelance journalist en ze is wil een stuk schrijven over Parkinson en muziek. Haar bedoeling is het artikel te publiceren in de Gelderlander, editie Nijmegen. Ze wil maandag een foto maken, natuurlijk kan je altijd aangeven dat je daar liever niet op komt. 

 

Deel dit
Webdesign Metziontwerp