Stoelen, foto’s, koffie en weer nieuwe leden!

Rechtzetten

We moeten toch alle tafels en stoelen weer terugzetten zoals ze stonden.

In het vorige nieuwsbericht stond dat dit niet zo was. Een misverstand. Het gaat wel makkelijker dan in het vorige wijkcentrum! De tafels hebben wieltjes en de stoelen hoeven niet gestapeld en zijn vrij licht. Maar ook daar was het meestal zo gepiept. 

Liever te weinig dan te veel stoelen neerzetten, een erbij pakken is zo gedaan.

Weer nieuwe leden

Er hebben zich weer nieuwe leden aangemeld: Chris, u heeft haar misschien horen zingen bij het laatste Parkinsoncafé, en Jos. Hij was al eerder lid, moest afhaken, maar kan nu weer meedoen. Fijn.

Foto's

Door de vele aanpassingen is de samengestelde groepsfoto van alle leden, op pagina Koorleden, niet meer best van kwaliteit. Gezichten zijn nauwelijks te herkennen. Doel van de foto is dat we elkaars namen op die manier makkelijker kunnen leren. Bekijk hoe het is en hoe het kan worden.

Ann heeft foto’s gemaakt van de nieuwe leden, maar ook van een enkel “oud” lid. Maandag aanstaande zullen we de al gemaakte foto’s laten zien. Ze neemt weer haar fototoestel mee.  Wie op de foto wil kan zich bij haar melden. Als iedereen geweest is (wil) dan hebben we over een paar weken een prima nieuwe groepsfoto. 

Koffie/Thee

Er komt een korte pauze voor koffie of thee tijdens het zingen. Zelf halen, als dat mogelijk is. Even opstaan, even met iemand praten die niet naast je zit. De kannen, koppen en koekjes worden achterin klaargezet. 

Deel dit