Lid worden en contributie


U kunt natuurlijk eerst een keer met ons meezingen om te kijken of meedoen u wat lijkt. Als u besluit lid te worden, betaalt u éénmalig €10,00 voor de klapper met muziek.  Doet u samen met één klapper dan betaalt u dat een keer. 
 
Het geld voor het lidmaatschap is per persoon €40,00 per jaar. U kunt het geld overmaken naar : NL48 RABO 0312285647 t.n.v. Mr P’s Singers Dromedarisstraat 3, 6551 NS Nijmegen. Wordt u ergens in het jaar lid, dan betaalt u een deel van €40,00. Dat is  afhankelijk van de maand waarin u lid wordt.  
 
Bent u lid, dan betaalt u steeds in januari het volledig bedrag. 
 
Minima betalen geen aanmeldingskosten van 10 €.  Bovendien kun je in 2018 gebruik maken van de Meedoen-regeling, wat betekent € 40,- extra korting per kalenderjaar voor minima!  Aarzel niet om hierover contact met het bestuur op te nemen.
 

Online Inschrijfformulier

06 nummer en/ of vast nummer
Uw gegevens zijn nodig voor onze ledenadministratie en voor communicatie over activiteiten van het koor. Als u zich uitschrijft als koorlid worden uw gegevens z.s.m. verwijderd. Uitschrijven kan middels het contactformulier op deze website. Wij delen uw gegevens niet met derden. Zie Privacyverklaring in de footer van de website.