Zomervakantie

Fijne vakantie en tot 28 augustus

Op 10 juli is de laatste bijeenkomst van het Mr P’s Singers koor voor het zomerreces. We worden hiervoor zeer welkom ontvangen in de prachtige tuin van Hans en Ella.
Er zijn vele bereidwillige handen die er voor zorgen dat er voor iedereen koffie of thee met iets lekkers is.
Het is prachtig weer met volop zon. Gelukkig is er een mooie tent die voor schaduw zorgt. De opkomst is groot, maar iedere medaille heeft 2 kanten. Door deze grote opkomst passen we niet allemaal in de tent, maar geen nood ook onder het luifel is er voldoende schaduw te vinden.
Emiel zou Emiel niet zijn als hij niet van de gelegenheid gebruik maakt om de namen te oefenen. Deze keer weer met een uniek spel. In zijn mooie cowboy hoed zit van iedereen een foto. Emiel heeft een grote luchtballon, deze wordt in de tent gegooid en moet opgevangen worden. De vanger pakt een foto uit de hoed. Noemt hardop de naam en gooit de ballon naar deze persoon. Deze pakt weer een foto, noemt de naam en de ballon wordt er weer heen gegooid. Zo gaan we verder tot alle foto’s op zijn. Heel knap: alle foto’s werden herkend. Soms met een beetje hulp maar toch……!
Omdat we een koor zijn en 23 september een belangrijk optreden in de Stevenskerk hebben moet er natuurlijk ook gezongen worden. Ton heeft al een boekje gemaakt van de liedjes die we in de Stevenskerk zingen. We zingen ze allemaal. Het gaat al best goed maar in de vakantie moet er nog wel geoefend worden. Om ons ook in de vakantie daarbij te helpen heeft Emiel de moeilijkste liedjes ingezongen en met wattsapp naar iedereen gestuurd.
En dan wordt het tijd om onze kelen te smeren. Er is voldoende keus er staan lekkere sapjes op ons te wachten. En er zijn overheerlijke gerechten gemaakt. Met dank aan alle vrijwilligers.
Helaas, aan alles komt een eind, maar niet nadat we Hans, Ella en Emiel hartelijk bedankt hebben voor deze geweldige bijeenkomst. Wat was het gezellig, inspirerend, wat mooi om zo samen te kunnen zijn.

Ann heeft er een digitaal fotoalbum van gemaakt. De link naar het fotoalbum komt op de pagina alleen voor leden. Weet je niet meer hoe je kan inloggen? Stuur dan een e-mail naar een van de bestuursleden. Hun mailadres staat op de website.

zingen en feest 2023 bij Hans en Ella
Deel dit
Webdesign Metziontwerp