We doen het gewoon nog een keer!

Fijn om elkaar weer te zien!

Nu we allemaal minimaal een keer gevaccineerd zijn, de meeste van ons al twee keer, kunnen we elkaar in onze tuin weer ontmoeten. In de zijtuin zetten we genoeg stoelen klaar in ruime kringen.  

Parkeren en entree

In de hele lange Willem Schiffstraat mag geparkeerd worden. Parkeer liever niet dieper in het hofje voor de deuren van de buren, er wonen veel kleine kinderen die zaterdags vrij zijn en daar spelen en fietsen. Bij ons voor de deur is plaats voor mensen die slecht kunnen lopen, dat geldt ook voor op de brede stoep tegenover ons huis. 

Het tuinhekje is rechts in de heg, naast de carport. Het staat open vanaf 15.30 uur en blijft open tot we weer opbreken. Gewoon naar binnenlopen, een drankje en een plaatsje zoeken/krijgen/pakken.

Welkom en afscheid

Rond 16.00 uur  zullen  Menno en Emiel iedereen officieel welkom heten. We bedanken dan ook Mattie voor haar inzet als penningmeester.  

We nemen afscheid van Jaqueline en van Rob als koorlid. Dat doen we met het zingen van een door hen gekozen lied! Emiel begeleidt dat op de gitaar. Jullie krijgen de tekst. Misschien een leesbril mee!

De WC

Er is een toilet bereikbaar vanaf de buitenkant van het huis, in de zijtuin. Is de deur dicht, dan betekent dit dat hij bezet is. Laat de deur a.u.b. openstaan als je klaar bent, dat is nodig i.v.m. de ventilatie. 

Doorspoelen met gesloten deksel a.u.b.

Voor de deur staat een tafeltje, niet met een schoteltje voor €0,50, maar met een flesje met desinfecterende gel.

Borrel

We zorgen voor frisdranken, witte en rode wijn, bier met en zonder alcohol en wat kaasblokjes en leverworst.

Na het eerste ingeschonken drankje graag zelf naar de dranktafel lopen iets pakken. Dus geen koffie, thee en gebak .  

Regen

Als het gaat regenen nadat de borrel al begonnen is, dan breken we af. Het feest gaat niet binnen door, maar het is niet zo dat er gerend moet worden. Slecht ter been dan rustig binnen even afwachten.

Opruimen hoeft niet, dat doen we op ons gemak als iedereen weg is. Groet en zwaai maar later via een e-mail of een Whatsapp bericht. 

De voorspellingen zien er nu goed uit voor de 19e, verandert dat, dan hebben we de week erop weer een kans.

Parkeren langs de rode lijn
Parkeren langs de rode lijn
Postbode Menno
Deel dit
Webdesign Metziontwerp