Update Vrijdag 8 februari 2019 Concertgebouw Amsterdam

Optreden Mr P’s Singers Concertgebouw Amsterdam, geef nu door of je mee gaat.

Op de website is een aanmeldformulier gezet waarop je kunt aangeven of je wel of niet meegaat naar Amsterdam. Doe dit nu omdat de organisatie wil weten hoeveel koorleden meegaan i.v.m.  plaatsen in de bus én voorzieningen in Concertgebouw. Als je later toch iets anders beslist is dat niet zo erg. Tot nu toe hebben zich 18 mensen aangemeld. 

Wat gaan wij doen?

Vier bijzondere koren, waaronder de Mr P´s Singers, zijn gevraagd voor een extra muzikale omlijsting bij de voorstelling van Erik Scherder en Jan Vayne. De koren bestaan uit mensen met verschillende hersenaandoeningen (Parkinson koor, Alzheimer koor, Afasie koor, Oncologische patiënten ). De voorstelling begint om 20.15 en duurt tot  22.00 uur. De afzonderlijke koren zullen maar kort optreden waarschijnlijk 2 nummers. Erik Scherder zal de koren “aan elkaar praten”.

De reis

Om in Amsterdam te komen zullen wij een bus huren met WC en de mogelijkheid om enkele vaste rolstoelen te plaatsen; inklapbare rolstoelen kunnen gewoon in het bagagecompartiment. We moeten op tijd bij het Concertgebouw zijn (uiterlijk 18.00 uur). Om 18.30 is namelijk een “repetitie”. We zullen pas laat weer terug zijn (ca. 24.00 uur). Het zal dus een lange dag/avond worden. Wat we gaan doen met het eten is nog niet bekend. Misschien moet iedereen er voor zorgen goed gegeten te hebben als je in de bus stapt. De organisatie kan zorgen dat er wat te snacken en drinken is op de terugweg

Info over de voorstelling Science Meets Music 

 

Deel dit