Tijden veranderen

We zingen tot 12.15 uur

Op de laatste ALV vergadering is met elkaar afgesproken dat we een koffiepauze hebben nadat we eerst hebben gezongen. Dan drinken we koffie en daarna zingen we weer. Emiel houdt de tijd in de gaten. Dat betekent dat de eindtijd 12.15 uur wordt. Van belang voor de mensen die afgehaald worden.

Betalen koffie en thee neem kleingeld mee (munten)

Maandag de 14e betalen we nog één keer contant voor onze koffie en thee. U kunt als u binnenkomt op een lijst meteen aangeven of u in de pauze koffie of thee wilt en meteen betalen. 

Koffie/thee vanaf 21 maart

Vanaf de 21e willen we het betalen van koffie en thee makkelijker maken door het gebruik van koffiekaarten. 

Mensen vergaten wel eens te betalen voor de koffie of thee die ze dronken in de pauze. Daardoor was er regelmatig te weinig geld in de pot om af te rekenen aan de bar. Het bestuur stelt daarom voor om de prijs van koffie en thee te verhogen naar €1,50. 

 

Contributie

In de ALV vergadering op 07-03-2022 hebben we met elkaar besloten om de contributie te verhogen van €40,00 naar €45,00 per lid per jaar.  U kunt het geld overmaken naar : NL48 RABO 0312285647 t.a.v. penningmeester. Vermeld er a.u.b. uw naam en of namen bij. 

Opnames Omroep Gelderland

Door Corona uitgesteld, maar nu gaat het gebeuren; maandag de 14e komt er een team van Omroep Gelderland opnames maken. Als het filmpje klaar is komt op hun website. Je kan aangeven als je niet in beeld wilt. 

Verslag ALV

Ann heeft een verslag gemaakt van de vergadering. U kunt het lezen op pagina koorleden.

klok
Deel dit
Webdesign Metziontwerp