Repertoire en meer…


Zingen met Parkinson 27 september 2018

Oud Nieuws
( Werktitel was Parkinsong, die naam werd al eerder gebruikt, daarom uiteindelijk gekozen voor “Zingen met Parkinson”.)

Dit heeft u al eerder gehoord of kunnen gelezen op onze website https://mrpssingers.nl/nieuws-en-berichten/

  1. 13 februari

Het bestuur gaat met Emiel  op 27 september een Parkinsong-dag organiseren in het Akoesticum in Ede. 

  1. 19 februari

Eerste update voorbereidingen Zingen met Parkinson. Emiel heeft op de kooravond nog eens gevraagd of de leden van het koor mee willen doen. De reacties waren positief.

  1. 7 maart

Het Akoesticum is besproken, de website ”https://zingenmetparkinson.nl” is online en de flyers voor het evenement zijn ontworpen.

Update voorbereidingen Zingen met Parkinson

De flyers zijn gedrukt. Ieder koorlid kreeg er een op maandag 19 maart. Mensen die ergens een stapeltje willen neerleggen konden er meer meenemen. Het bestuur, Emiel en Ada zijn druk bezig het evenement te promoten en aan het zoeken naar sponsoren. Kijk op: Zingen met Parkinson

Fijn is dat we op de Wereld Parkinsondag op 7 april aandacht krijgen en mogen geven aan ons evenement. Op 7 april is ook aandacht voor muziek. Wat ons betreft een stimulering voor deelnemers op 7 april om op 27 september naar Ede te komen. Alle koorleden kregen een uitgebreide e-mail van de voorzitter.

De Schakel/ruimte voor de Mr P’s Singers

Er is weer contact geweest met de gemeente over onze “krappe jas” op de kooravonden. We hebben meer dan 40 leden! Ze zijn “ermee bezig”. Gekeken wordt nu naar een andere locatie. Op de maandagavond zijn er geen mogelijkheden in De Schakel, wel op vrijdagavond. Gezien de mogelijkheden van leden en dirigent is dat geen optie.

Repertoire-commissie

We hebben op 19 maart een lijst met nummers gekregen die op ons repertoire staan. We kunnen 10 nummers aanvinken die we minder graag zingen. De mensen die er die avond niet waren krijgen natuurlijk die kans nog. De commissie gaat er mee aan de slag.