Notulen AVL 25-02-2019 en ..

masker

Nieuw lied, nieuwe leden…

Op onze met wachtwoord beschermde pagina staan de notulen van de laatste ALV. Wachtwoord vergeten? E-mail: ada@mrpssingers.nl

Op maandag 4 maart is er geen kooravond, we hebben carnavalsvakantie. Bekijk alle vrije dagen op deze pagina.

Het ziet er naar uit dat er maandag 11 maart weer twee nieuw leden zullen komen. Fantastisch, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Maar…niet steeds meer tafels a.u.b. Bekertjes met water en koffiekoppen kunnen makkelijk op een tafel staan die niet precies voor je staat. Bovendien gebruiken de meeste mensen geen klapper voor de muziekteksten, zodat een eigen tafel voor twee niet nodig is. Scheelt ruimte, neerzetten en opruimen.

Op 9 april gaan we een lied zingen dat Emiel gemaakt heeft en dat goed past bij het thema van het symposium. Het lied staat op onze site en heet: Positieve Gezondheid. Je kan het alleen beluisteren maar je kan ook luisteren en tegelijk de tekst lezen in de powerpoint. Zelfde pagina ( staat bij de P van positieve gezondheid). Klik op de titel en de tekst verschijnt net als op de kooravonden, het is dezelfde presentatie.

Er is de mogelijkheid om bij het symposium mee te doen aan workshops. Voor de organisatie is het belangrijk om te weten wat de leden die meegaan willen. De vertrektijd van de bus terug naar Nijmegen zal dan aangepast moeten worden. Nu staat dat op rond 14.00 uur. Komende kooravond is waarschijnlijk meer bekend over het programma en beslissen we dat.

Heb je je al opgegeven? Dat kan hier!

 

Deel dit