Het Parkinson Lintje


Nominatie Emiel Hoefnagel

Het is mogelijk om Emiel, koorleider van de Mr P's Singers, aan te melden voor nominatie van het "Parkinson Lintje". Als je de moeite wilt nemen om dat te doen, heb je de volgende gegevens nodig:

Emiel Hoefnagel
Topaasstraat 49
6534ZJ Nijmegen
024-3559989
E-mail: info@emielhoefnagel.nl
Emiel is als logopedist aangesloten bij aangesloten bij het ParkinsonNet Nijmegen- Boxmeer.

Je komt bij de nominatielijst met deze link: nominatie invullen online!

Zie de tekst hiernaast. Ook daar staat een link naar het formulier en meer informatie over de nominatie.

Deel dit

Het werk dat zorgverleners verrichten om de kwaliteit van leven van mensen met parkinson te verhogen, verdient een lintje! SPN, de Parkinson Vereniging en ParkinsonNet slaan daarom de handen ineen en reiken dit jaar het Parkinson Lintje uit. Een lintje dat speciaal is gemaakt en we uitreiken aan drie zorgverleners die een uitzonderlijke bijdrage leveren aan het verbeteren van zorg voor of ondersteuning van mensen met parkinson(isme) of hun naasten.

Naast het lintje ontvangt elke winnaar een bedrag van € 5.000 euro dat vrij mag worden besteed mits het ten goede komt aan de parkinsonzorg.

Kent u een zorgverlener die dit prachtige lintje en die prijs verdient? Nomineer diegene dan voor 31 augustus 17.00 uur via dit formulier. De winnaars, gekozen door een deskundige jury, ontvangen het lintje tijdens de jaarlijkse ParkinsonNet congressen in november en december.

 

Het Parkinson Lintje is ter vervanging van de eerder uitgereikte Innovation Award