Filmploeg en optredens


Filmploeg op 22 oktober
Tijdens het congres van ParkinsonNet in Zwollle op 2 november zullen filmpjes vertoond worden over het werk van de drie genomineerden voor het parkinson lintje.  Omdat Emiel tot de genomineerden behoort, zijn afgelopen maandag van onze zangavond  opnamen gemaakt.  Er  zal een filmpje van ca. 3 minuten uit worden samengesteld.  Dat zal waarschijnlijk ook uitgezonden worden door ParkinsonTV.

Meer info: Parkinsonnet congres programma Zwolle Zie ook ons eigen nieuwsbericht het parkinson lintje.

19/11 en 26/11 geen zangavond
I.v.m. Een opknapbeurt kan onze zaal niet gebruikt worden en zullen de zangavonden helaas vervallen. Het bestuur en Emiel onderzoeken nog of we een alternatief hebben voor die gemiste avonden.  We denken bijvoorbeeld aan zingen met een ander koor. Terug voor twee keer naar de Schakel zal niet gaan. Er wordt op dit moment verbouwd.

Optredens in 2019
De gemeente Nijmegen heeft ons een subsidie toegekend voor optredens in 2018. Zingen met Parkinson ging helaas niet door en ook een  ander optreden vond geen doorgang. We hebben daarom gevraagd de gelden in 2019 te mogen benutten. Ons verzoek is bij uitzondering goedgekeurd, waarvoor wij de gemeente zeer erkentelijk zijn.

Voor 2019 zijn de volgende optredens gepland.

9/4 zat.               Zingen bij regiobijeenkomst ParkinsonNet  Arnhem/Zevenaar

25/4 do.               Zingen met Parkinson (nu in Dukenburg i.p.v. Ede)

Misschien treden we ook op  op zaterdag 16-2 bij een expositie in het Marishuis in Heumen

Nadere info  over de optredens volgt

Het kan er dan zo uitzien 🙂