De Gelderlander helpt

Omroep Gelderland

Na de oproep dat we nieuwe leden konden gebruiken, in de rubriek “lezers helpen lezers” van De Gelderlander, kregen we al snel van verschillende kanten reacties; Mensen die lid wilden worden, de journaliste die zorgde voor een stuk over ons koor in de Gelderlander en ook mensen van Omroep Gelderland.  Omroep Gelderland komt op maandag 11 november opnames maken. Ze willen wat mensen interviewen, waaronder natuurlijk Emiel. Er zal uiteindelijk een item komen van ongeveer 4 minuten. 

De uitzending is bedoeld als een oproep aan mensen met Parkinson(isme) om te gaan zingen! Bij ons koor of ergens anders. Zingen is niet alleen goed voor de stem, maar zeker ook voor de sociale contacten en het plezier dat we samen hebben. 

Wil je weten hoe dat er ongeveer uit gaat zien? Klik op de foto. 

Omroep Gelderland
Omroep Gelderland helpt. Klik op de afbeelding en bekijk het filmpje.

Nieuwe leden

Er kwamen vandaag, 1 november, 6 mensen kijken of ze lid willen worden van de Mr P’s Singers. Twee schreven zich meteen in. De anderen doen dat als ze thuis zijn. Met zoveel nieuwe leden is het goed om af en toe de namen te oefenen op de pagina koorleden!  Ann en Ada zorgen zo snel mogelijk dat iedereen op de foto staat. 

Deel dit