Borrel Mr P’s Singers

Fijn om elkaar weer te zien!

Dat kan natuurlijk alleen als we de regels wat betreft afstand houden in acht nemen. In de tuinen opzij en achter is die mogelijkheid er ruim. Je kan van de zijtuin, achter het huis langs, over een paadje, naar achtertuin lopen. Via het huis kan je dan weer terug naar de zijkant. Op die route zijn twee kleine, brede, trapjes zonder leuning. Als we eenrichtingverkeer aanhouden, dan is afstand houden geen probleem. Om elkaar te passeren is het pad te smal. We zullen met krijt pijlen op de grond zetten.

 

Welkom

In de hele lange Willem Schiffstraat mag geparkeerd worden. Bij ons voor de deur is ook plaats, net als op de brede stoep tegenover ons huis. Kan je goed lopen, zet hem dan niet pal voor de deur. Parkeer ook liever niet dieper in het hofje voor de deuren van de buren, er wonen veel kleine kinderen die zaterdags vrij zijn en daar spelen en fietsen. 

Het tuinhekje is rechts in de heg, naast de carport. Het staat open vanaf 15.45 uur en blijft open tot we weer opbreken. Gewoon naar binnenlopen, een drankje en een plaatsje zoeken/krijgen/pakken. Rond 16.15 uur  zal Menno iedereen officieel welkom heten en Emiel wat zingen. Let er dan ook op dat de onderlinge afstand 1,5 meter blijft. Misschien kan je niet alles goed zien, maar zeker alles wel horen, we zorgen voor een versterker.  

We gaan samen borrelen, niet zingen. 

 

De WC

Er is een toilet bereikbaar vanaf de buitenkant van het huis, in de zijtuin. Is de deur dicht, dan betekent dit dat hij bezet is. Laat de deur a.u.b. openstaan als je klaar bent, dat is nodig i.v.m. de ventilatie. 

Doorspoelen met gesloten deksel a.u.b.

Voor de deur staat een tafeltje, niet met een schoteltje voor €0,50, maar met een flesje met desinfecterende gel.

 

Zitten

We zetten tuinstoelen zo neer dat iedereen kan zitten. Omdat echtparen wel naast elkaar kunnen zitten en om voldoende loopruimte rondom te houden, zetten we 18 stoelen direct naast elkaar en de rest los. 

Borrel

We zorgen voor frisdranken, witte en rode wijn, bier met en zonder alcohol en wat kaasblokjes en leverworst. Geen bakjes waar we met z’n allen in moeten grabbelen. Een en ander wordt klaargezet. In verband met afstand houden, zelf pakken. Dus geen koffie, thee en gebak 🙂 . We hebben biologisch afbreekbare wegwerp glazen en kleine bordjes, maar u mag net als Ann altijd doet, natuurlijk uw eigen glas  meenemen. 

Regen

Als het gaat regenen nadat de borrel al begonnen is, dan breken we meteen af. Ren dan niet naar binnen, maar ga naar huis. Opruimen hoeft niet, dan doen we op ons gemak als iedereen weg is. Groet en zwaai maar later via een e-mail of een Whatsapp bericht. 

De voorspellingen zien er nu goed uit voor de 20e, verandert dat, dan hebben we de week erop weer een kans.

Deel dit